Biletul zilei la pariuri din 24.07.2021 este prezentat cu doua pronosticuri ce provin din ligile secunde ale Frantei si Germaniei. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult noroc!

Grenoble – Paris FC

De la ora 20:00 este programata partida dintre Grenoble si Paris FC ce va avea loc pe Stade des Alpes din Grenoble si va conta pentru etapa cu numarul unu din Ligue 2. Grenoble a terminat pe locul 4 in stagiunea precedenta, insa nu a promovat in Ligue 1 deoarece nu a trecut de Toulouse in semifinalele calificarilor. De atunci, Grenoble a disputat cinci meciuri amicale in care a bifat o victorie, trei remize si o infrangere. Am putea spune ca forma actuala este una modesta insa din cele cinci amicale, trei au fost in deplasare. Daca ne uitam la meciurile de pe teren propriu, Grenoble a pierdut doar doua meciuri de la inceputul anului si pana in prezent. De asemenea, Paris FC a terminat sezonul precedent pe locuri fruntase, mai exact locul 5, insa nu a beneficiat de promovare fiind eliminata in sferturile calificarilor chiar de catre Grenoble cu scorul de 2-0. De atunci, oaspetii au jucat patru partide amicale in care au bifat doua victorii, o remiza si o infrangere. Vom merge pe un pronostic de tipul pariu fara egal gazde.

Werder Bremen – Hannover

De la ora 21:30 va incepe confruntarea dintre Werder Bremen si Hannover. Meciul va avea loc pe Weserstadion din Bremen si va conta pentru prima runda din Bundesliga 2. Sfarsitul sezonului precedent pentru Werder in Bundesliga a fost dezastruos, doar cu infrangeri si acel egal cu Leverkusen. Bremen a retrogradat in liga secunda de pe penultimul loc. Nu mai putin de sapte partide amicale au disputat gazdele de atunci, si a bifat patru victorii, doua remize si o infrangere. Situatia a fost asemanatoare si pentru Hannover pe finalul sezonului precedent, si au terminat pe locul 13 la noua puncte de zona rosie. Nici in cele sase meciuri amicale disputate in ultima luna nu s-au vazut imbunatatiri. Hannover obtinand o singura victorie, doua remize si trei infrangeri. De mentionat faptul ca Bremen a castigat ultimele patru intalniri oficiale cu Hannover. Vom propune un pariu victorie gazde.

  • Grenoble – Paris FC / Pronostic cota 1.76 @ DNB1
  • Werder Bremen – Hannover / Pronostic cota 1.97 @ 1
  • Cota totala: 3.47

Biletul zilei – 24.07.2021 – Nu uitati sa pariati responsabil!

Aici puteti gasi lista cu ponturi de astazi.