Biletul zilei la pariuri din 24.09.2021 – este prezentat cu doua partide ce se vor disputa in Liga Portugal si LaLiga2. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult noroc!

Sporting – Maritimo

De la ora 21:00 va incepe partida dintre Sporting si Maritimo, ce va conta pentru runda cu numarul sapte din Liga Portugal. Gazdele din acest meci se afla pe pozitia 3 in clasament, dupa patru victorii si doua remize. La mijlocul saptamanii trecute, Sporting a suferit o infrangere cu Ajax in grupele Champions League, la scorul de 1-5. De cealalta parte, Maritimo ocupa pozitia 11 in prezent, dupa o victorie, trei remize si doua infrangeri. In ultimele cinci confruntari directe pe terenul celor de la Sporting, Maritimo a pierdut de fiecare data. Pronosticul ales este victorie gazde si peste 1.5 goluri marcate.

Almeria – Tenerife

De la ora 22:00 este programata partida dintre Almeria si Tenerife, ce va conta pentru etapa cu numarul sapte din liga secunda a Spaniei. Cele doua formatii sunt intr-o forma modesta si ocupa pozitii in prima jumatate a clasamentului. Almeria se afla pe locul 3 dupa ce a obtinut patru victorii si doua infrangeri in primele sase etape. Pe teren propriu, gazdele vin dupa trei victorii consecutive. Tenerife ocupa pozitia 4 in clasament, dupa trei victorii, doua remize si o infrangere. De asemenea, oaspetii vin dupa trei deplasari cu doua victorii si o remiza obtinute. Un duel destul de interesant avand in vedere echilibrul dintre cele doua formatii. Vom miza pe un pariu de tipul peste 1.5 goluri inscrise in meci.

  • Sporting – Maritimo / Pronostic cota 1.50 @ 1&2+
  • Almeria – Tenerife / Pronostic cota 1.42 @ 2+
  • Cota totala: 2.13

Biletul zilei la pariuri din 24.09.2021  – Nu uitati a paria responsabil!