Incepem aceasta saptamana cu o oferta destul de modesta, insa v-am pregatit biletul zilei pentru luni, 26.04.2021, creat din doua pronosticuri alese din Italia si liga secunda a Olandei. Va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Nu uitati sa pariati responsabil!

Lazio – AC Milan este prima partida aleasa pentru acest bilet. Dupa eliminarea din cupele europene, ambele formatii au jucat de atunci cate cinci partide oficiale, unde Lazio a reusit sa bifeze patru victorii si o infrangere durerea contra celor de la Napoli cu 5-2, iar AC Milan a bifat trei victorii, un egal si o infrangere neasteptata contra celor de la Sassuolo, unde Milan a condus la pauza insa scorul s-a terminat 1-2. Pe locul 6 in clasament in prezent cu 58 de puncte acumulate, Lazio are avantajul a doua meciuri in minus si este ultima speranta de a se apropia de top 4, de aceea intuim un stil ofensiv din partea gazdelor. AC Milan se afla pe locul 3 in acest moment la o distanta de doua puncte fata de Atalanta, insa cu un meci in minus. Vom merge pe un pronostic de tipul ambele formatii marcheaza.

Leicester va primi pe teren propriu vizita celor de la Crystal Palace de la ora 22:00 intr-un meci ce va conta pentru etapa cu numarul 33 din Premier League. Crystal Palace este in prezent intr-o forma modesta si vine dupa doua remize, o victorie si doua infrangeri in precedentele cinci confruntari oficiale. Ocupa locul 13 in clasament si nu prea mai are pentru ce sa lupte acest sezon. In schimb, Leicester se situeaza pe locul 3 in prezent si lupta pentru mentinerea locului ce asigura prezenta in cupene europene din sezonul viitor. Trupa lui Brendan Rodgers se prezinta la aceasta partida dupa trei victorii si doua infrangeri in competitia interna unde ofensiva a marcat de 12 ori iar defensiva a primit sase goluri. Vom alege un pronostic de tipul victorie gazde.

SS Lazio Roma – AC Milan / Pronostic cota 1.57 @ Ambele echipe marcheaza

Leicester – Crystal Palace  / Pronostic cota 1.50 @ 1

Cota totala: 2.36