Cota 2.47 de ieri a fost castigatoare!

Biletul zilei la pariuri din 26.07.2021 este prezentat cu doua pronosticuri ce provin din Liga 1. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult noroc!

Chindia Targoviste – Sepsi

De la ora 18:30 va incepe confruntarea dintre Chindia Targoviste si Sepsi Sf. Gheorghe, ce va conta pentru runda cu numarul doi din Liga 1. Un inceput de sezon nu prea stralucitor pentru gazde, care au pierdut in prima etapa la Rapid acasa cu scorul de 1-0. Cele cinci partide de pregatire de asemenea nu au adus rezultate bune. Mai exact doua infrangeri, doua remize si o victorie pentru Chindia Targoviste. Sepsi Sf. Gheorghe a bifat trei victorii si o remiza in patru partide amicale. Inceputul de sezon a adus o victorie pentru Sepsi, un 2-0 cu Academica Clinceni. La mijlocul saptamanii trecute in Europa Conference League, Sepsi a remizat in deplasare cu Trnava, scor final 0-0. Vom propune aici un pronostic sansa dubla in favoarea oaspetilor si peste 1.5 goluri.

U Craiova 1948 – Dinamo Bucuresti

De la ora 21:30 este programata partida dintre U Craiova 1948 si Dinamo Bucuresti. Meciul va avea loc pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova si va conta pentru etapa a doua din Liga 1. Rezultate modeste pentru craioveni, mai exact trei remize si o infrangere in patru meciuri amicale. In prima etapa, U Craiova 1948 a pierdut la CFR Cluj acasa cu 3-2. Avand in vedere problemele de ordin tehnic si financiar, Dinamo a bifat o victorie destul de surprinzatoare la inceputul saptamanii trecute, un 3-2 cu FC Voluntari. Alte doua partide amicale a disputat Dinamo, unde a obtinut o victorie si o infragere. Vom merge aici pe un pariu peste 1.5 goluri marcate.

  • Chindia Targoviste – Sepsi / Pronostic cota 1.95 @ X2&2+
  • U Craiova 1948 – Dinamo Bucuresti / Pronostic cota 1.35 @ 2+
  • Cota totala: 2.47

Biletul zilei – 26.07.2021 – Nu uitati a paria responsabil!