Biletul zilei la pariuri din 27.06.2021 este propus cu doua confruntari, una din Copa America si una din campionatul Norvegiei. Inainte de plasarea oricarui pariu, va sugeram sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult succes!

Bodo/Glimt – Stabaek

Bodo/Glimt va gazdui pe teren propriu vizita celor de la Stabaek. Partida este programata pentru ora 19:00 si va conta pentru etapa cu numarul 12 din campionatul Norvegiei. Castigatoarea trofeului de anul trecut, a fost invinsa la mijlocul acestei saptamani de Molde si a pierdut prima pozitie in clasament. A fost prima infrangere dupa mai bine de un an in care Bodo/Glimt a bifat doua remize si doar victorii in partidele oficiale pe teren propriu. Stabaek se afla la finalul clasamentului cu doar 5 puncte acumulate in sapte partide. Oaspetii merg la aceasta deplasare dupa patru infrangeri consecutive in campionat. Victorie gazde si gol in prima repriza este pronosticul pe care vom merge in acest meci.

Venezuela – Peru

La miezul noptii va incepe partida dintre Venezuela si Peru. Confruntarea va avea loc pe Estadio Nacional de Brasilia iar miza este ocuparea unui loc ce asigura prezenta in play-off. Venezuela se situeaza pe ultimul loc in grupa B cu doar doua puncte acumulate in trei partide. Gazdele au cinci meciuri disputate anul acesta si nici unul victorios. Peru se afla pe locul 3 in prezent cu puncte. Forma actuala este una modesta, cu doua victorii, doua infrangeri si o remiza in cele mai recente cinci partide. Vom propune aici un pronostic de tipul peste 1.5 goluri in meci.

  • Bodo/Glimt – Stabaek / Pronostic cota 1.48 @ 1&I1+
  • Venezuela – Peru / Pronostic cota 1.48 @ 2+
  • Cota totala: 2.19

Biletul zilei – 27.06.2021 – Nu uitati sa pariati responsabil!