Biletul zilei la pariuri din 27.07.2021 este propus cu doua pronosticuri ce provin din meciuri amicale. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult noroc!

Lazio – Padova

De la ora 19:30 este programat meciul de pregatire dintre Lazio si Padova. Un meci destul de dezechilibrat daca ne uitam in ce ligi activeaza cele doua formatii. Dupa perioada de pauza, Lazio a disputat saptamana trecuta doua amicale, cu Triestina si Belluno. In cele doua amicale, ofensiva a marcat nu mai putin de 16 goluri iar defensiva a incasat doua goluri. De cealalta parte, Padova, o echipa de Serie C, nu a mai disputat un meci oficial de la mijlocul lunii trecute. In cele mai recente cinci partide, Padova a obtinut doua remize, doua infrangeri si o victorie. Lazio a castigat ultimele doua intalniri directe. Vom propune aici un pariu peste 2.5 goluri marcate.

Bournemouth – Chelsea

Un amical interesant, Bournemouth va gazdui pe teren propriu vizita celor de la Chelsea. Meciul va avea loc de la ora 21:45 pe Vitality Stadium din Bournemouth. Gazdele din aceasta partida nu au reusit sa promoveze in Premier League, dupa ce Brentford a trecut in playoff cu scorul general de 3-2. De atunci, Bournemouth a disputat doua meciuri amicale, unde a bifat o victorie si o infrangere. In ambele meciuri am vazut goluri in fiecare poarta. Castigatoarea trofeului Champions League din sezonul 2020/2021 merge la acest duel dupa un singur amical disputat luna aceasta. Chelsea a castigat respectivul meci de pregatire contra Peterborough cu scorul de 6-1. Pe un pariu de tipul ambele echipe marcheaza vom miza aici.

  • Lazio – Padova / Pronostic cota 1.45 @ 3+
  • Bournemouth – Chelsea / Pronostic cota 1.55 @ GG
  • Cota totala: 2.25

Biletul zilei – 27.07.2021 – Nu uitati a paria responsabil!

Aici lista cu ponturi de astazi.