Biletul zilei la pariuri din 27.09.2021 – In comparatie cu weekendul ce a trecut, oferta de astazi este putin mai modesta, insa am ales trei meciuri si am format o cota de 2.28. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult noroc!

Universitatea Craiova – Dinamo Bucuresti

Prima partida vine chiar din Liga 1, unde Dinamo merge in deplasare la Univ. Craiova. Ambele formatii vin dupa meciul in Cupa de saptamana trecuta, unde au obtinut fiecare in parte victoria. In competitia interna, situatia sta putin mai diferit. Craiovenii au bifat doua victorii, o remiza si doua infrangeri in cele mai recente dueluri. In meciurile pe teren propriu, gazdele sunt fara infrangere de patru partide. De cealalta parte, Dinamo are o situatie teribila cu sase infrangeri consecutive in care a marcat un singur gol. Ultimele patru intalniri directe s-au soldat cu victoria de partea gazdelor. Pe acest pronostic vom paria, victorie Univ. Craiova.

Toulouse – Caen

Continuam cu un meci din Ligue 2, acolo unde Toulouse intalneste Caen de la ora 21:45. Toulouse traverseaza o forma foarte buna si se afla pe prima pozitie in clasament, cu sapte victorii si doua remize. Gazdele sunt fara infrangere de peste zece meciuri oficiale. Nu acelasi lucru il putem mentiona si despre oaspeti, care au inceput destul de bine noul sezon, insa nu gasesc victoria de cinci partide. Locul 13 ocupa Caen in acest moment. Toulouse este net favorita sa castige, insa pentru mai multa siguranta vom merge pe sansa dubla in favoarea lor si sub 4.5 goluri marcate in meci.

Fuenlabrada – Cartagena

Ultima partida va incepe la ora 21:45 intre Fuenlabrada si Cartagena, si va conta pentru etapa cu numarul sapte din liga secunda a Spaniei. Gazdele vin dupa patru remize consecutive si ocupa pozitia 16 in clasament. Inca o victorie si o infrangere se adauga la bilantul celor de la Fuenlabrada in acest nou sezon. De cealalta parte, o echipa de totul sau nimic, Cartagena inregistreaza trei victorii si trei remize in cele sase etape disputate. Avand in vedere avantajul terenului propriu, vom alege un pariu fara egal in favoarea gazdelor.

  • Universitatea Craiova – Dinamo Bucuresti / Pronostic cota 1.33 @ 1
  • Toulouse – Caen / / Pronostic cota 1.25 @ 1X&0-4 Goluri
  • Fuenlabrada – Cartagena / Pronostic cota 1.37 @ DNB1
  • Cota totala: 2.28

Biletul zilei la pariuri din 27.09.2021  – Nu uitati a paria responsabil!

Aici lista cu ponturi de astazi.