Biletul zilei la pariuri din 28.06.2021 este propus cu doua confruntari din Optimile Campionatului European. Inainte de plasarea oricarui pariu, va sugeram sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult succes!

Campionatul European continua cu super meciuri!

Croatia – Spania

In aceasta seara in Copenhaga pe Parken Stadium se vor intalni Croatia si Spania intr-o confruntare ce va conta pentru optimile de finala ale Campionatului European. Croatia a terminat pe locul 2 in Grupa D cu patru puncte acumulate. Salvarea a venit din ultima partida contra Scotiei, unde croatii s-au impus cu scorul de 3-1. Astfel, defensiva a ajuns la cinci meciuri consecutive in care au primit cate un gol. Din lotul Croatiei, I. Perisic si D. Lovren sunt improbabili pentru acest meci. Favorita sa castige Grupa E, Spania a terminat doar pe locul secund in defavoarea Suediei. O victorie si doua remize au obtinut Ibericii in grupa. Spania nu a pierdut nici o partida jucata pe anul 2021, iar in cele mai recente cinci meciuri, defensiva a primit un singur gol. Pronosticul ales pentru acest meci este peste 2.5 goluri.

Franta – Elvetia

Arena Nationala va gazdui in aceasta seara partida dintre Franta si Elvetia. Cele doua reprezentative sunt intr-o forma foarte buna. Dupa o victorie contra Germaniei, si doua remize cu Portugalia si Ungaria, Franta a castigat in Grupa F, considerata la inceputul turneului ca fiind cea mai grea. Francezii au zece partide consecutive fara infrangere. De cealalta parte, Elvetia s-a clasat pe locul 3 in Grupa A. O victorie, o remiza si o infrangere au obtinut in respectivele meciuri. Sapte victorii au Elvetienii in cele mai recente zece partide oficiale. Campioana Mondiala are ceva probleme in lot din cauza accidentarilor, insa ramane favorita la castigarea trofeului. Victorie gazde este pronosticul ales pentru aceasta confruntare.

  • Croatia – Spania / Pronostic cota 2.20 @ 3+
  • Franta – Elvetia / Pronostic cota 1.65 @ 1
  • Cota totala: 3.63

Biletul zilei – 28.06.2021 – Nu uitati sa pariati responsabil!