Cu o cota de 5 este propus biletul zilei la pariuri din 29.06.2021. Respectivele partide vin din Optimile Campionatului European. Inainte de plasarea oricarui pariu, va sugeram sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult succes!

Anglia – Germania

De la ora 19:00 pe Wembley Stadium este programata partida dintre Anglia si Germania. Dupa doua victorii impotriva Croatiei si Cehiei plus o remiza cu Scotia, Gareth Southgate a castigat grupa D. Chiar daca nu a oferit un joc spectaculos, Anglia se mentine intr-o forma buna, cu patru victorii si un egal in cele mai recente cinci partide in care defensiva nu a primit gol. In schimb, Germania a avut o grupa grea, cu Franta, Portugalia si Ungaria, in care a obtinut o victorie, un egal si o infrangere. De asemenea, defensiva germanilor a primit cel putin un gol in ultimele sase meciuri oficiale. Miza este foarte importanta avand in vedere trecutul infruntarilor directe si vedem un meci in care se vor marca cel putin 2.5 goluri.

Suedia – Ucraina

De la ora 22:00 pe Hampden Park va incepe confruntarea dintre Suedia si Ucraina. Suedia a remizat surprinzator cu Spania in prima runda a turneului, ulterior castigand cu Slovacia si Polonia. Pe primul loc a terminat Suedia in grupa E cu sapte puncte acumulate. Nationala lui Janne Andersson este intr-o forma foarte buna iar in cele mai recente opt partide, a avut sapte victorii si o remiza. De cealalta parte, nationala lui Andriy Shevchenko s-a calificat cu noroc in faza optimilor. De pe locul 3 in grupa C vine Ucraina, cu doua infrangeri si o victorie. Defensiva Ucrainei a primit cel putin un gol in fiecare meci din grupe. Tinand cont de forma actuala, vom merge pe victoria gazdelor.

  • Anglia – Germania / Pronostic cota 2.05 @ 3+
  • Suedia – Ucraina / Pronostic cota 2.47 @ 1
  • Cota totala: 5.06

Biletul zilei – 29.06.2021 – Nu uitati sa pariati responsabil!