Biletul zilei la pariuri din 29.07.2021 – Astazi se joaca returul sferturilor de finala din UEFA Conference League. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult noroc!

Slask – Ararat

De la ora 21:00 este programata partida dintre Slask si Ararat. In meciul tur de saptamana trecuta, Slask a bifat victoria pe terenul celor de la Ararat cu scorul de 2-4. Gazdele din acest meci se afla intr-o forma buna, iar in weekend au remizat in competitia interna, pe teren propriu cu Warta la scorul de 2-2. Astfel, Slask ajunge la cinci partide consecutive fara infrangere in aceasta luna. De cealalta parte, Ararat a trecut in optimile calificarilor de Mol Fehervar cu scorul general de 3-1. De la infrangerea din tur, Ararat nu a mai disputat nici o partida de pregatire sau in campionat. Vom propune aici un pronostic victorie gazde.

Servette – Molde

De la ora 21:30 va incepe meciul dintre Servette si Molde. De la inceputul acestei luni, Servette a disputat patru meciuri de pregatire in care nu a bifat nici o victorie, doar doua remize si doua infrangeri. A urmat meciul tur cu Molde, unde Servette a cedat cu scorul de 3-0. In acest weekend, Servette a bifat victoria in prima runda a campionatului Elvetiei cu scorul de 1-2. In schimb, Molde traverseaza o perioada buna, avand o singura infrangere si o remiza in cele mai recente zece partide oficiale. Tot in weekend, Molde a bifat victoria in Cupa cu scorul de 4-1. Ofensiva celor de la Molde a marcat de 13 ori in ultimele patru confruntari. Vom propune aici un pronostic peste 2.5 goluri in meci.

  • Slask – Ararat / Pronostic cota 1.65 @ 1
  • Servette – Molde / Pronostic cota 1.47 @ 3+
  • Cota totala: 2.43

Biletul zilei – 29.07.2021 – Nu uitati a paria responsabil!

Aici lista cu ponturi de astazi.