Pentru astazi v-am pregatit cateva pronosticuri alese din meciurile ce se vor juca in preliminariile Cupei Mondiale din 2022. Inainte de crearea unui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Nu uitati sa jucati responsabil!

Cipru – Slovenia

De la ora 19:00 in grupa H a preliminariilor Cupei Mondiale, Cipru primeste pe teren prorpiu vizita Sloveniei. Cu evolutii modeste, Cipru bifeaza doar o victorie, o remiza si trei infrangeri in cele mai recente cinci partide oficiale, in care ofensiva nu a inscris in ultimele trei meciuri. De cealalta parte, Slovenia vine dupa un an 2020 foarte bun, in care nu a avut nici o infrangere, si a inceput aceasta grupa cu o victorie contra Croatiei, scor final 2-1, si o infrangere contra Rusiei, scor final 2-1.

Pronostic cota 1.62 @ X2 & peste 1.5 goluri 

Belgia – Belarus

De la ora 21:45 are loc meciul dintre Belgia si Belarus. Dupa patru victorii consecutive si o remiza, Belgia se prezinta la acest meci intr-o forma foarte buna, si credem ca va rezolva meciul inca din prima repriza.

Pronostic cota 1.91 @ 1 & prima repriza peste 1.5 goluri

Luxemburg – Portugalia

De la ora 21:45 urmarium duelul dintre Luxemburg si Portugalia. Gazdele din acest meci vin dupa o victorie importanta contra Irlandei, scor final 0-1. Precedentele patru meciuri pentru Luxemburg s-au terminat cu trei infrangeri si o remiza. Portugalia insa se prezinta la acesta partida dupa trei victorii, o remiza si o infrangere. Formatia antrenata de Fernando Santos isi doreste calificarea, de aceea nu credem ca va gresi acest meci.

Pronostic cota 1.89 @ 2 & peste 2.5 goluri

Muntenegru – Norvegia

Tot de la ora 21:45, urmarim meciul dintre Muntenegru si Norvegia. Cu trei victorii si doua remize in cele mai recente cinci partide, Muntenegru se prezinta la acest duel cu un moral ridicat. Ofensiva a inscris nu mai putin de zece goluri in ultimele trei partide oficiale. De cealalta parte, Norvegia vine dupa o infrangere pe teren propriu contra Turciei, scor final 0-3, o victorie contra Gibraltar cu scorul de 0-3 si o remiza cu Austria, scor final 1-1. Intuim o partida in care ambele echipa vor marca.

Pronostic cota 1.85 @ Ambele echipe marcheaza

Slovacia – Rusia

Ultimul meci ales din aceasta seara este cel dintre Slovacia si Rusia. Dupa doua victorii foarte importante, contra Sloveniei cu scorul de 2-1, si 3-1 cu Malta, Rusia pare ca isi doreste primul loc in grupa H a preliminariilor Cupei Mondiale. Ne asteptam ca Rusia sa castige acest meci.

Pronostic cota 1.85 @ 2

 

Va recomandam sa pariati responsabil si cu o miza de maxim 25 RON pe bilet!