Biletul zilei la pariuri din 30.04.2021 este format din doua partide ce se vor disputa in a doua liga din Austria si Premier League. Va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Nu uitati sa pariati responsabil!

Liefering – Dornbirn

Prima partida selectata pentru acest bilet vine din liga secunda a Austriei. Liefering primeste de la ora 19:10 vizita celor de la Dornbirn intr-un meci ce va conta pentru runda cu numarul 26. Clasa pe locul 2 in prezent, Liefering traverseaza o forma foarte buna si este neinvinsa de noua partide oficiale. Precedentele dueluri ce au avut loc pe teren propriu s-au soldat cu trei victorii si doua remize, unde ofensiva a reusit sa inscrie de 15 ori.
Cu o evolutie foarte slaba in ultima perioada, Dornbirn merge la acest duel dupa ce a bifat patru infrangeri si o victorie in cele mai recente cinci partide din deplasare. De mentionat faptul ca in respectivele meciuri defensiva a primit nu mai putin de 17 goluri. Gazdele se afla la doua puncte distanta de lider si vor lupta pentru acea pozitie cu un stil foarte ofensiv. Intuim peste 2.5 goluri in dreptul gazdelor.

Southampton – Leicester

Cea de a doua partida aleasa va incepe de la ora 22:00 pe St. Mary’s Stadium. Southampton va gazdui partida impotriva celor de la Leicester si va conta pentru etapa 34 din Premier League. Cele doua formatii s-au intalnit recent in semifinalele FA Cup, unde Leicester s-a impus cu scorul de 1-0. Forma actuala din ultimele trei partide oficiale este la poli opusi. In timp ce Southampton vine dupa trei infrangeri consecutive, Leicester se prezinta dupa trei victorii consecutive.
Gazdele se afla pe locul 15 in prezent la noua puncte de zona rosie. Oaspetii se claseaza pe locul 3 la 15 puncte de lider, iar obiectivul lui Brendan Rodgers este de a duce echipa in grupele Champions League sezonul urmator. Preconizam un meci in care oaspetii nu vor pierde si un total de peste 1.5 goluri.

Liefering – Dornbirn / Pronostic cota 1.76 @ Gazdele 3+

Southampton – Leicester / Pronostic cota 1.62 @ X2&2+

Cota totala: 2.85

Va recomandam lista de ponturi de astazi.