Biletul zilei la pariuri din 30.06.2021 este propus intr-o combinatie de doua partide ce provin din campionatul Braziliei si Finlandei. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult succes!

HIFK – HJK Helsinki

HIFK primeste pe teren propriu vizita liderului clasamentului de la ora 18:30. Gazdele se afla pe locul 4 in clasament in acest moment si au forma buna. HIFK a bifat trei victorii, o infrangere si o remiza in ultimele cinci partide oficiale. Respectiva infrangere este singura de la inceputul sezonului. De cealalta parte, HJK este intr-o forma excelenta cu cinci victorii consecutive si fara infrangere in acest sezon. Oaspetii au cel mai bun atac din campionat cu 21 de goluri marcate in 10 partide disputate. De asemenea, defensiva celor de la HJK are cele mai putine goluri primite, mai exact cinci. Vom merge aici pe victoria oaspetilor.

Fluminense – Atletico-PR

De la ora 22:00 este programata partide dintre Fluminense si Atletico-PR. Gazdele se situeaza la mijlocul clasamentului, pe locul 9 mai exact, cu 10 puncte acumulate in sapte partide disputate. Fluminense vine dupa trei remize, o victorie si o infrangere in cele mai recente cinci confruntari oficiale. In patru din respectivele partide, defensiva a primit cel putin un gol pe meci. Ocupanta locului secund, Atletico-PR, se prezinta la acest duel dupa un egal si o infrangere, tinand cont ca a inceput sezonul cu patru victorii consecutive. In ultimele trei deplasari, ofensiva oaspetilor a marcat cel putin un gol. Vom merge aici pe un pronostic de tipul sansa dubla in favoarea oaspetilor.

  • HIFK – HJK Helsinki / Pronostic cota 1.45 @ 2
  • Fluminense – Atletico PR / Pronostic cota 1.55 @ X2
  • Cota totala: 2.25

Biletul zilei – 30.06.2021 – Nu uitati sa pariati responsabil!

Aici gasiti cateva ponturi de astazi.