Biletul zilei la pariuri din 30.08.2021 – este propus doua confruntari din Liga 1 si Super Liga. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult noroc!

Academica Clinceni – CS Mioveni

Prima partida selectata din oferta nu foarte bogata de astazi, se va disputa pe stadionul Clinceni. Academica primeste pe teren propriu vizita celor de la CS Mioveni, de la ora 18:00. Dupa primele sase etape din Liga 1, Academica Clinceni inca nu a reusit sa bifeze o victorie. Evolutia gazdelor in acest nou sezon este departe de performanta din stagiunea precedenta. Forma actuala a gazdelor este una destul de slaba, avand in vedere singurul egal si cele cinci infrangeri din ultimele meciuri. De cealalta parte, CS Mioveni a promovat sezonul acesta din Liga 2, dupa ce a trecut la baraj de FC Hermannstadt cu scorul de 1-2. Trei victorii si trei infrangeri au oaspetii in cele sase runde disputate pana acum. Vom propune aici un pronostic de tipul sansa dubla in favoarea oaspetilor si peste 1.5 goluri.

Vozdovac – Kolubara

A doua partida vine din campionatul Serbiei, unde FK Vozdovac intalneste Kolubara de la ora 21:00. Meciul se va disputa pe stadionul Event Place din Belgrad si va conta pentru etapa cu numarul 7. Gazdele se afla pe locul 8 in clasament si au obtinut trei victorii si trei infrangeri in cele sase etape de pana acum. Vozvodac a bifat doua victorii in cele doua meciuri pe teren propriu. Oaspetii se situeaza pe locul 11 in clasament si au obtinut doua victorii, o remiza si trei infrangeri. Cele mai recente dueluri directe s-au soldat cu o victorie de partea Vozvodac si o remiza. Avand in vedere avantajul terenului propriu, vom miza pe victoria gazdelor si peste 1.5 goluri.

  • Academica Clinceni – CS Mioveni / Pronostic cota 2.26 @ X2&2+
  • Vozdovac – Kolubara / Pronostic cota 2.20 @ 1&2+
  • Cota totala: 4.97

Biletul zilei – 30.08.2021 – Nu uitati a paria responsabil!

Aici ponturile de astazi!