Cota 4.97 de ieri a fost castigatoare!

Biletul zilei la pariuri din 31.08.2021 – este format cu doua pronosticuri din EFL Cup. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult noroc!

Bolton – Port Vale

De la ora 21:00 va incepe partida dintre Bolton si Port Vale. Gazdele din acest meci se situeaza la mijlocul clasamentului in League One, dupa cinci etape disputate. Forma actuala este una modesta, cu doua victorii, doua remize si o infrangere in ultimele meciuri. In partidele pe teren propriu, Bolton sta ceva mai bine, fiind fara infrangere in cele mai recente dueluri. De cealalta parte, Port Vale ocupa locul 10 in League Two. Oaspetii se afla intr-o forma modesta, cu trei remize, o victorie si o infrangere in ultimele meciuri oficiale. Daca ne uitam la ultimele patru intalniri directe, observam trei victorii de partea Bolton si o victorie de partea Port Vale. Vom propune aici un pronostic victorie gazde.

Oldham – Salford

Tot de la ora 21:00 va incepe si meciul dintre Oldham si Salford. Cele doua formatii activeaza in League Two si se afla in a doua jumatate a clasamentului. Oldham vine dupa o victorie, un egal si trei infrangeri in ultimele partide oficiale. Salford vine dupa o victorie, doua remize si doua infrangeri. Ofensiva oaspetilor a inscris cel putin un gol in ultimele patru deplasari. Trei din cele mai recente patru intalniri directe s-au terminat cu gol in fiecare poarta. Vom propune aici un pronostic ambele echipe marcheaza.

  • Bolton – Port Vale / Pronostic cota 1.80 @ 1
  • Oldham – Salford / Pronostic cota 1.70 @ GG
  • Cota totala: 3.06

Biletul zilei – 31.08.2021 – Nu uitati a paria responsabil!