Pentru astazi va propunem un bilet COTA 3 alcatuit din cele doua meciuri ce se vor juca in sferturile de finala Champions League. Inainte de plasarea oricarui pariu, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Nu uitati sa pariati responsabil!

Partida retur dintre Borussia Dortmund si Manchester City va incepe de la ora 22:00 pe Signal Iduna Park, cu avantaj pentru formatia antrenata de Pep Guardiola dupa ce la mijlocul saptamanii trecute in tur a bifat o victorie cu scorul de 2-1, golul victoriei fiind marcat in minutul 90′ al partidei. Gazdele inca au o speranta la calificare, un scor de 1-0 le asigura prezenta in semifinale. Mancheste City a menajat cativa jucatori pentru acest duel, drept dovada a avut parte de o infrangere neasteptata in weekend, contra celor de la Leeds cu scorul de 1-2. Borussia Dortmund a mers in deplasare la Stuttgart si a obtinut o victorie cu scorul de 2-3. Ne asteptam la adoptarea unui stil ofensiv din partea gazdelor si o partida cu multe goluri.

De la ora 22:00 va avea loc meciul retur al sferturilor de finala Champions League, unde Real Madrid merge in deplasare pe Anfield, sa isi apere avantajul scorului de 3-1 din tur. Cu toate ca inca are absente importante din lot, formatia antrenata de Jurgen Klopp a reusit sa bifeze patru victorii si o infrangere in precedentele cinci partide. Real Madrid in schimb vine dupe sase victorii consecutive in toate competitiile. Cele doua echipe sunt intr-o forma foarte buna, si ne asteptam sa vedem gol marcat in fiecare poarta si peste 2.5 goluri.

Borussia Dortmund – Manchester City / Pronostic cota 1.75 @ GG3+

Liverpool FC – Real Madrid / Pronostic cota 1.75 @ GG3+

Cota totala: 3.06