Joi, 14 Iunie 2018, va debuta turneul final din Rusia, iar selectionata gazda va deschide balul in fata Arabiei Saudite in singurul meci programat in prima zi a turneului. Fortuna a venit cu o modificare legata de bonusul cu care isi intampina jucatorii noi, asa ca cei care se inregistreaza vor beneficia de un cadou pana la 400 RON sa plaseze fara risc orice bilet doresc.

Pariul fara risc in valoare de 400 RON poate fi obtinut de jucatori doar pana la finalul Cupei Mondiale, si anume 15.07.2018. Pe scurt, va inregistrati, plasati orice bilet doriti, iar in cazul in care pariul sau biletul este castigator nu va trebui sa rulati banii pentru a efectua o retragere. In cazul in care ati pierdut, banii va sunt returnati, in limita a 400 RON.

Cum primesti cei 400 RON?

  1. Deschide cont la Fortuna de pe acest link.
  2. Plaseaza orice bilet sau pariu doresti pe perioada Cupei Mondiale.
  3. Vor exista doua situatii:
    – biletul este castigator si te bucuri de castig CASH, fara a fi nevoie sa rulezi banii pentru a putea efectua o retragere.
    – biletul este pierdut si primest banii inapoi, in limita a 400 RON.
[button width=”full” color=”yellow” link=”/fortuna400″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]VREAU 400 RON[/button]

Bonus NOU: 400 RON sa pariezi ce vrei la Cupa Mondiala