In fiecare zi de la Australian Open puteti beneficia de COTA 10 marita pentru orice pariu doriti, singura conditie fiind aceea ca pariul sa aiba cota minima 1.20 in oferta agentiei. Practic va inscrieti, alegeti pariul, iar daca este castigator primiti castigurile calculate la cota 10 in loc de cota normala. Partea buna este ca veti castiga si daca pariul este pierdut, deoarece primiti sub forma de bonus dublul mizei pariate inapoi.

Inca o cota 10 castigatoare au bifat cei care au mers pe mana noastra noaptea trecuta la Australian Open. Daca n-ati reusit sa profitati atunci, va prezentam inca o COTA 10 marita, un easy money de toata frumusetea pe care speram sa il jucatori. Este vorba despre meciul dintre Halep si Davis din turul trei la Australian Open. Simona este favorita clara, iar noi speram sa continue forma excelenta din acest inceput de sezon si sa castige meciul fara set pierdut. Mult succes!

Pronostic Halep – Davis: 2-0 seturi (cota 1.27 in oferta – primiti cota 10.00 marita)

Cum primiti cota 10.00 in loc de cota normala?

  1. Deschide cont la NetBet aici, folosind codul promotional TENIS.
  2. Pariaza minimum 40 RON pe „Scor seturi: 2-0” in acest meci.
  3. Vor exista urmatoarele doua situatii:
    – pariul este castigator si primiti 400 RON in cont.
    – pariul este pierdut si vi se returneaza dublul mizei inapoi in cont sub forma de bonus.

Doar 40 RON sunt multiplicati la cota 10.00, restul sumei pariate urmand sa aiba cota normala din oferta.

[button width=”full” color=”red” link=”/netbetcj-cota10tenis” size=”bigger” align=”center” target=”_blank”]Pariaza pe COTA 10[/button]

COTA 10 din tenis - Continua Halep forma de senzatie?