In fiecare zi de la Australian Open puteti beneficia de COTA 10 marita pentru orice pariu doriti, singura conditie fiind aceea ca pariul sa aiba cota minima 1.20 in oferta agentiei. Practic va inscrieti, alegeti pariul, iar daca este castigator primiti castigurile calculate la cota 10 in loc de cota normala. Partea buna este ca veti castiga si daca pariul este pierdut, deoarece primiti sub forma de bonus dublul mizei pariate inapoi.

Nadal, lider mondial in tenisul masculin, nu ar trebui sa aiba batai de cap prea mari contra lui Dzumhur in dimineata zilei de vineri. Noi speram ca spaniolul sa castige din nou fara set pierdut, iar NetBet ofera COTA 10 marita pentru acest pronostic tuturor celor care vor sa-l incerce. Cota momentan este 1.20 si ar trebui sa va grabiti, pentru ca se ofera cota 10, doar daca pariul ales are minimum cota 1.20 si nu este exclus sa scada pana la ora meciului.

Pronostic Nadal – Dzumhur: 3-0 seturi (cota 1.20 in oferta – primiti cota 10.00 marita)

Cum primiti cota 10.00 in loc de cota normala?

  1. Deschide cont la NetBet aici, folosind codul promotional TENIS.
  2. Pariaza minimum 40 RON pe „Scor seturi: 3-0” in acest meci.
  3. Vor exista urmatoarele doua situatii:
    – pariul este castigator si primiti 400 RON in cont.
    – pariul este pierdut si vi se returneaza dublul mizei inapoi in cont sub forma de bonus.

Doar 40 RON sunt multiplicati la cota 10.00, restul sumei pariate urmand sa aiba cota normala din oferta.

[button width=”full” color=”red” link=”/netbetcj-cota10tenis” size=”bigger” align=”center” target=”_blank”]Pariaza pe COTA 10[/button]

COTA 10 din tenis pentru la noapte - Nadal ne umple buzunarele