COTA 10 pentru ''Barcelona sa marcheze prima'' in meciul cu Chelsea

Atractia serii de miercuri in UEFA Champions League este fara doar si poate meciul dintre Barcelona si Chelsea, programat la ora 21:45 pe Camp Nou. Calificarea se joaca dupa ce in tur a fost 1-1 la Londra, insa catalanii au prima sansa, fireste, atat la pariuri, cat si pe hartie.

Barcelona se califica si in cazul unui 0-0, insa ni se pare imposibil ca Messi si ai lui sa abordeze acest meci in acest fel si sa joace pentru 0-0. Probabil va fi din nou un joc strans, insa puteti profita de o COTA 10 marita pe cinste. Mai exact, Sportingbet ofera COTA 10 marita tuturor jucatorilor care vor sa parieze pe faptul ca Barcelona va marca prima in meci. Va explicam mai jos pas cu pas cum beneficiati de aceasta cota marita, iar totul dureaza undeva in jur de 10-15 minute.

Pronostic Barcelona – Chelsea: Barcelona deschide scorul (cota 10.00 marita in loc de cota normala din oferta)

COTA 10 pentru ''Barcelona sa marcheze prima'' in meciul cu Chelsea

Cum primiti cota 10.00 in loc de cota normala?

  1. Deschide cont la SPORTINGBET aici, folosind neaparat linkul promotiei pentru a primi cota marita.
  2. Pariaza cel putin 10 RON pe „Barcelona marcheaza prima in meci” la cota afisata in oferta meciului Barcelona – Chelsea. Daca v-ati inregistrat de pe linkul promotional de la pasul 1 veti primi castigurile la cota marita.

Daca te-ai inregistrat de pe linkul de la primul pas, vei primi castigurile calculate la cota 10.00 in cazul in care pariul este verde. De precizat ca doar 10 RON din miza vor fi inmultiti cu cota 10.00, restul mizei urmand sa aiba cota normala din oferta. Astfel, la finalul meciului vei avea 100 RON sub forma de freebet. Pentru a putea debloca acest bonus trebuie sa il mizati o data pe orice cota doriti, dupa care profitul poate fi retras sau jucat in continuare, dupa bunul plac.

[button width=”full” color=”orange” link=”/cota10-barcachelsea” size=”bigger” align=”center” target=”_blank”]Pariaza pe COTA 10[/button]

COTA 10 pentru ''Barcelona sa marcheze prima'' in meciul cu Chelsea COTA 10 pentru ''Barcelona sa marcheze prima'' in meciul cu Chelsea