Betfair ofera jucatorilor noi COTA 13.00 marita pentru calificarea lui Manchester City, in loc de cota 1.001. Beneficiaza de aceasta super cota oricine urmeaza cei doi pasi simpli prezentati de noi mai jos, folosind codul promotional.

Meciul tur le-a asigurat elevilor lui Guardiola calificarea mai mult ca sigur, dat fiind faptul ca Manchester City s-a impus cu 4-0 in deplasarea de la Basel. Acum trebuie indeplinita o simpla formalitate, iar 5 RON mizati pe super cota lansata de Betfair va poate aduce un freebet de 65 RON fara nicio bataie de cap.

Pronostic Manchester City – FC Basel: Manchester City se califica (cota 13.00 marita in loc de cota normala din oferta)

COTA 13.00 pentru calificarea lui Manchester City in fata lui Basel, dupa 4-0 in tur

Cum primiti cota 13.00 in loc de cota normala?

  1. Deschide cont la BETFAIR aici, folosind codul promotional ZFBNBJ.
  2. Pariaza cel putin 5 RON pe „Manchester City se califica” la cota afisata in oferta (1.001 la ora actuala). Daca v-ati inregistrat de pe linkul promotional de la pasul 1 veti primi castigurile la cota marita.

Daca te-ai inregistrat de pe linkul de la primul pas, vei primi castigurile calculate la cota 13.00 in cazul in care pariul este verde. De precizat ca doar 5 RON din miza vor fi inmultiti cu cota 13.00, restul mizei urmand sa aiba cota normala din oferta. Astfel, la finalul meciului vei avea 65 RON sub forma de freebet. Pentru a putea debloca acest bonus trebuie sa il mizati o data pe cota minima 1.20.

[button width=”full” color=”orange” link=”/betfaircotamarita2″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank”]Pariaza pe COTA 4[/button]