La mijlocul acestei saptamani sunt programate sferturile de finala din Cupa Romaniei, iar unul dintre ele va avea loc miercuri seara de la ora 18:30, punandu-le fata in fata pe Hermannstadt si FCSB, aceasta din urma fiind mare favorita, fara doar si poate.

Hermannstadt vine din liga secunda, acolo unde ocupa locul doi si unde are sanse reale de promovare. FCSB a ramas sa lupte doar pentru campionat si cupa, asa ca mai mult ca sigur va aborda cu seriozitate acest meci, mai ales ca adversara este o echipa de liga secunda.

Betfair ofera jucatorilor noi COTA 20.00 marita pentru victoria Stelei in aceasta confruntare, astfel ca puteti obtine 100 RON cu doar 5 RON mizati pe succesul ros-albastrilor miercuri seara. Va explicam mai jos pas cu pas cum trebuie procedat, astfel ca in doar cateva minute sa obtineti o super cota.

Pronostic Hermannstadt – FCSB: Victorie FCSB (cota 20.00 marita in loc de cota normala din oferta)

COTA 20.00 marita pentru victoria lui FCSB contra lui Hermannstadt in cupa

Cum primiti cota 20.00 in loc de cota normala?

  1. Deschide cont la BETFAIR aici, folosind codul promotional ZFBNBF.
  2. Pariaza cel putin 5 RON pe „Victorie FCSB” la cota afisata in oferta. Daca v-ati inregistrat de pe linkul promotional de la pasul 1 veti primi castigurile la cota marita.

Daca te-ai inregistrat de pe linkul de la primul pas, vei primi castigurile calculate la cota 20.00 in cazul in care pariul este verde. De precizat ca doar 5 RON din miza vor fi inmultiti cu cota 20.00, restul mizei urmand sa aiba cota normala din oferta.

Daca ati urmat cei doi pasi si FCSB castiga meciul cu Hermannstadt primiti 100 RON sub forma de freebet, dupa o investitie minima de 5 RON.

[button width=”full” color=”orange” link=”/betfaircotamarita1″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank”]Pariaza pe COTA 20[/button]