COTA 20.00 pentru gol marcat de Romania contra Suediei acasa

Dupa ce la meciul cu Israel au fost castigatoare toate promotiile pe meciul respectiv, jucatorii beneficiind de cel putin 1000 RON daca au jucat cotele marite si celelalte promotii, marti seara avem o noua super cota, oferita de Sportingbet tuturor jucatorilor care se inscriu urmand pasii prezentati de noi mai jos.

Romania primeste vizita Suediei marti seara intr-un amical pe cinste, iar la Craiova s-au cam vandut toate biletele pana in acest moment. Cei care au incredere in tricolori in acest meci beneficiaza de COTA 20.00 marita pentru gol marcat de Romania, iar parerea noastra este ca orice parior care se respecta trebuie sa profite de aceasta oferta.

Romania a aratat bine cu Israel, iar de aceasta data va avea si publicul de partea ei. Suedia este echipa superioara la prima vedere, insa, realistic vorbind, nici Romania nu este o echipa de neglijat si cu siguranta putem marca in acest joc.

Pronostic Romania – Suedia: Romania marcheaza in meci (cota 20.00 marita in loc de cota normala din oferta)

COTA 20.00 pentru gol marcat de Romania contra Suediei acasa

Cum primiti cota 20.00 in loc de cota normala?

  1. Deschide cont la SPORTINGBET aici, folosind neaparat linkul promotiei pentru a primi cota marita.
  2. Pariaza cel putin 20 RON pe „Romania marcheaza” la cota afisata in oferta meciului Romania – Suedia. Daca v-ati inregistrat de pe linkul promotional de la pasul 1 veti primi castigurile la cota marita.

Daca te-ai inregistrat de pe linkul de la primul pas, vei primi castigurile calculate la cota 20.00 in cazul in care pariul este verde. De precizat ca doar 20 RON din miza vor fi inmultiti cu cota 20.00, restul mizei urmand sa aiba cota normala din oferta. Astfel, la finalul meciului vei avea 400 RON sub forma de freebet. Pentru a putea debloca acest bonus trebuie sa il mizati o data pe orice cota doriti, dupa care profitul poate fi retras sau jucat in continuare, dupa bunul plac.

[button width=”full” color=”orange” link=”/romania-cota20″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank”]Pariaza pe COTA 20[/button]

COTA 20.00 pentru gol marcat de Romania contra Suediei acasa COTA 20.00 pentru gol marcat de Romania contra Suediei acasa