Betfair ofera COTA 30.00 marita tuturor jucatorilor care se inscriu la aceasta promotie si care plaseaza minimum 5 RON pe victoria lui FCSB in derby-ul cu CFR Cluj.

Atractia principala din fotbalul romanesc in acest weekend este duelul dintre FCSB si CFR Cluj, primele doua echipe din clasamentul Ligii 1. Rezultatul poate influenta in mare masura campioana din acest sezon, desi mai sunt meciuri multe de jucat pana la final.

Dupa cum spuneam, cei care se inscriu la promotie si pariaza minimum 5 RON pe victoria gazdelor aici vor beneficia de castiguri calculate la cota 30.00 in loc de cota initiala din oferta care este in jur de 2.55. Trebuie doar sa urmati pasii de mai jos, folosind linkul si codul promotiei.

Pronostic FCSB – CFR Cluj: Victorie FCSB (cota 30.00 marita in loc de cota normala din oferta)

Cum primiti cota 30.00 in loc de cota normala?

  1. Deschide cont la BETFAIR aici, folosind codul promotional ZFBNAS.
  2. Pariaza cel putin 5 RON pe ”FCSB castiga meciul” si beneficiezi de cota marita 30.00.

Doar 5 RON sunt multiplicati la cota 30.00, restul sumei pariate urmand sa aiba cota normala din oferta. Astfel, daca FCSB castiga derby-ul de sambata seara, veti primi in contul de Betfair un freebet 150 RON aproape in mod gratuit, sa fim seriosi.

[button width=”full” color=”red” link=”/betfaircotamarita1″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank”]Pariaza pe COTA 30[/button]

COTA 30.00 - da, ai citit bine! COTA 30.00 ca FCSB sa o invinga pe CFR Cluj