COTA 4.00 de astazi nu trebuie ratata de niciun parior

Astazi avem cateva evenimente interesante, insa unul in special ne va aduce o suma frumoasa in contul de pariuri. Mai exact, vorbim despre confruntarea dintre Real Madrid si Numancia, programata la ora 22:30 in Cupa Regelui Spaniei. De ce spun ca ne va aduce ceva bani in cont? Pentru ca avem, in loc de cota 1.001, COTA 4.00 marita pentru calificarea lui Real Madrid.

Daca nu stiti deja, precizam faptul ca Real Madrid a castigat partida tur din deplasare cu scorul de 3-0, asa ca vorbim despre un pariu easy money, ca si castigator dupa parerea noastra. Orice parior care se respecta va profita de acest super pariu, iar printre urmaritorii nostri speram sa fie cat mai multi.

Realul este net superioara din orice punct de vedere, iar avantajul de trei goluri obtinut saptamana trecuta in tur face ca echipa sa fie 99,99% calificata in sferturile cupei. Explicam mai jos pas cu pas cum obtineti cota marita pentru acest pariu, iar totul nu ar trebui sa dureze mai mult de 10-15 minute. Multa bafta!

Pas cu pas cum pariezi pe cota 10.00:

  1. Inregistreaza-te la BETFAIR aici si foloseste codul promotional ZFBNAD.
  2. Plaseaza minimum 50 RON pe calificarea lui Real Madrid (pariul se plaseaza la cota normala din oferta)

Daca pariul este castigator vei primi castigurile calculate la cota 4.00, in loc de cota din oferta. Rulajul trebuie facut o singura data pe cota minima 1.20, iar profitul va intra apoi in balanta cash si poate fi retras in orice moment. Doar 50 RON din miza plasata va primi cota marita, pentru restul mizei urmand sa primit cota din oferta (daca pariata mai mult de 50 RON).

[button width=”full” color=”orange” link=”http://bit.ly/cota4-realmadridnumancia” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum pe COTA 4[/button]