Toti jucatorii care se inscriu astazi la Betfair si care merg pe calificarea lui Liverpool in fata lui FC Porto, dupa victoria cu 5-0 din tur, vor primi COTA 4.00 marita in loc de cota 1.001 cat este la ora actuala in oferta. Se multiplica 50 RON la cota 4.00, asa ca practic ne cam asiguram 200 RON fara nicio bataie de cap. Rulajul trebuie facut o singura data pe cota minima 1.20 apoi.

Liverpool a facut instructie cu FC Porto in meciul tur din deplasare, din urma cu trei saptamani. Cormoranii au castigat cu 5-0, fiind acum ca si calificati in sferturile competitiei. In mod normal cota pentru calificare este de 1.001, insa dupa cum spuneam, Betfair ofera COTA 4.00 celor care se inscriu urmand pasii de mai jos si folosesc linkul si codul promotional prezentat de noi.

Pronostic Liverpool – FC Porto: Liverpool se califica (cota 4.00 marita in loc de cota normala din oferta)

COTA 4.00 pentru LIVERPOOL SE CALIFICA contra lui Porto dupa 5-0 in tur

Cum primiti cota 4.00 in loc de cota normala?

  1. Deschide cont la BETFAIR aici, folosind codul promotional ZFBNBI.
  2. Pariaza cel putin 50 RON pe „Liverpool se califica” la cota afisata in oferta (1.001 la ora actuala). Daca v-ati inregistrat de pe linkul promotional de la pasul 1 veti primi castigurile la cota marita.

Daca te-ai inregistrat de pe linkul de la primul pas, vei primi castigurile calculate la cota 4.00 in cazul in care pariul este verde. De precizat ca doar 50 RON din miza vor fi inmultiti cu cota 4.00, restul mizei urmand sa aiba cota normala din oferta. Astfel, la finalul meciului vei avea 200 RON pe care trebui sa ii rulezi o singura data pe cota minima 1.20.

[button width=”full” color=”orange” link=”/betfaircotamarita1″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank”]Pariaza pe COTA 4[/button]