Cota 5.00 marita CASH pentru 1X la Germania - Suedia

Germania, actuala campioana mondiala, a inceput cu stangul turneul final din Rusia, iar sambata seara de la ora 21:00 nu isi permite vreun alt pas gresit in fata Suediei. Victoria ar readuce-o pe Germania cu sanse reale de calificare in optimi, asa ca ne asteptam sa ii vedem pe Kroos si compania dand tot ce au mai bun.

Unibet ofera tuturor jucatorilor noi cota marita de 5.00 in loc de 1.10 pentru pariul conform caruia Germania nu va pierde (sansa dubla 1X) in fata Suediei aici. Plus de asta, precizam ca veti beneficia de castiguri CASH de pe urma acestei cote marite, astfel ca nu trebuie sa rulati banii pentru a putea efectua o retragere apoi.

Va explicam in cele ce urmeaza pas cu pas cum beneficiati de cota marita 5.00 in loc de cota 1.10 pentru sansa dubla 1X la meciul Germania – Suedia.

Cum obtin COTA 5.00 marita pentru pariul 1X in loc de cota 1.10?

  1. Inregistreaza-te la Unibet pe linkul promotiei aici.
  2. Plaseaza 30 RON pe pariul Sansa Dubla 1X  la meciul Germania – Suedia, programat sambata , 23 Iunie 2018, la ora 21:00.
  3. Daca pariul este castigator primesti 150 RON CASH, fara cerinte de rulaj pentru a efectua o retragere.
[button width=”full” color=”green” link=”/cm-cotamarita1″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza pe COTA 5[/button]

Cota 5.00 marita CASH pentru 1X la Germania - Suedia