Cota 5.00 marita CASH pentru X2 la Nigeria - Argentina

Argentina isi joaca diseara ultima sansa de a continua la Campionatul Mondial din acest an, iar victoria este singura optiune pentru Messi si colegii sai. Cu un punct dupa primele doua jocuri, sud-americanii sunt ultimii in grupa, insa o victorie aici i-ar putea duce in optimi de pe locul secund.

Unibet ofera jucatorilor noi o super cota de 5.00 pentru cel putin un egal scos de Argentina aici, in loc de cota 1.13 cat este in mod normal in oferta. Plus de asta, castigurile de pe urma cotei marite vor fi acordate CASH (nu bonus), astfel ca nu este necesar niciun rulaj in cazul in care vreti sa efectuati o retragere apoi.

Va explicam in cele ce urmeaza pas cu pas cum beneficiati de cota marita 5.00 in loc de cota 1.13 pentru sansa dubla X2 la meciul Nigeria – Argentina.

Cum obtin COTA 5.00 marita pentru pariul X2 in loc de cota 1.13?

  1. Inregistreaza-te la Unibet pe linkul promotiei aici.
  2. Plaseaza 30 RON pe pariul Sansa Dubla X2 la meciul Nigeria – Argentina, programat marti, 26 Iunie 2018, la ora 21:00.
  3. Daca pariul este castigator primesti 150 RON CASH, fara cerinte de rulaj pentru a efectua o retragere.
[button width=”full” color=”green” link=”/cm-cotamarita2″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza pe COTA 5[/button]

Cota 5.00 marita CASH pentru X2 la Nigeria - Argentina