Avem trei meciuri programate si luni la Cupa Mondiala din acest an, insa niciun derby, realistic vorbind. Toate jocurile au o favorita certa, iar cel dintre Tunisia si Anglia ii ofera pe englezi in pole-position, atat pe hartie, cat si la casele de pariuri. Mai exact, la ora actuala cota pentru victoria englezilor se invarte in jur de 1.45.

Fireste, englezii spera sa inceapa turneul final din Rusia cu o victorie, mai ales ca ii asteapta o lupta grea pentru primul loc din grupa cu Belgia. Jucatorii care vor sa parieze pe victoria Angliei in meciul de luni seara contra Tunisiei vor beneficia de cota marita 5.00 la Unibet, iar cel mai important lucru este ca banii sunt acordati CASH, nu bonus, astfel ca nu exista cerinte de rulaj pentru a efectua o retragere apoi.

Va explicam in cele ce urmeaza pas cu pas cum beneficiati de cota marita 5.00 in loc de cota 1.45 pentru victoria Angliei in aceasta seara.

Cum obtin COTA 5.00 marita pentru pariul VICTORIE ANGLIA in loc de cota 1.45?

  1. Inregistreaza-te la Unibet pe linkul promotiei aici.
  2. Plaseaza 30 RON pe pariul VICTORIE Anglia (2) la meciul dintre Tunisia si Anglia, programat luni, 18 Iunie 2018, la ora 21:00.
  3. Daca pariul este castigator primesti 150 RON CASH, fara cerinte de rulaj pentru a efectua o retragere.
[button width=”full” color=”green” link=”/cm-cotamarita2″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza pe COTA 5[/button]

Cota 5 marita CASH pentru victoria Angliei contra Tunisiei