Cota 50.00 marita pentru victoria Germaniei contra Coreei de Sud

Germania a fost la cateva secunde de eliminare, insa Toni Kroos a mentinut aprinse sperantele nemtilor cand vine vorba de calificarea in optimile de finala ale Cupei Mondiale. Acum germanii sunt la mana lor si au nevoie de victorie cu orice pret in fata Coreei de Sud, ba chiar ar putea sa forteze si imbunatatirea golaverajului.

NetBet ofera o cota cu adevarata marita pentru victoria Germaniei, mai exact COTA 50.00 marita de la 1.19, cat este in mod normal in oferta. Miza acceptata este de 10 RON, astfel ca daca nemtii vor castiga aici, veti transforma 10 RON in 500 RON.

Va explicam in cele ce urmeaza pas cu pas cum beneficiati de cota marita 50.00 in loc de cota 1.19 pentru victoria Germaniei in fata Coreei de Sud.

Cum obtin COTA 50.00 marita pentru VICTORIE GERMANIA in loc de cota 1.19?

  1. Inregistreaza-te la NetBet pe linkul promotiei aici, folosind codul COTA50.
  2. Plaseaza 10 RON pe pariul Germania castiga meciul. Partida este programata miercuri, 27 Iunie, de la ora 17:00.
  3. Daca pariul este castigator primesti 500 RON. Se plaseaza la cota afisata in oferta, urmand sa primiti castigurile la cota marita daca pariul este castigator in maximum 72 de ore.
[button width=”full” color=”green” link=”/germania-cota50″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza pe COTA 50[/button]

Cota 50.00 marita pentru victoria Germaniei contra Coreei de Sud