COTA 6 si COTA 13 din Champions League saptamana aceasta - DE INCERCAT

COTA 6 si COTA 13 din Champions League saptamana aceasta – DE INCERCAT

UEFA Champions League ne pregateste super actiune si saptamana aceasta, cand vom afla echipele care vor completa sferturile de finala ale editiei 2017-2018. Sunt patru meciuri programate, iar promotiile caselor de pariuri nu au intarziat sa apara. Stim deja patru sfert finaliste: Liverpool, Real Madrid, Juventus si Manchester City.

Marti si miercuri avem alte patru dueluri de top programate si anume:

 • Manchester United – Sevilla (0-0 in tur)
 • AS Roma – Shakhtar Donetsk (1-2 in tur)
 • Besiktas – Bayern Munchen (0-5 in tur)
 • Barcelona – Chelsea (1-1 in tur)

Betfair ofera doua cote marite jucatorilor care isi deschid cont, iar noi vi le prezentam pe amandoua in cele ce urmeaza, alaturi de instructiunile pe care trebuie sa le urmati pentru a beneficia de cele doua super cote. Iata pe scurt cotele oferite:

 • COTA 6.00 pentru victoria lui Manchester United acasa contra Sevillei (50 RON miza acceptata)
 • COTA 13.00 pentru calificarea lui Bayern dupa 5-0 cu Besiktas (5 RON miza acceptata)

COTA 6.00 marita pentru victoria lui Manchester United in fata Sevillei (BETFAIR)

COTA 6 si COTA 13 din Champions League saptamana aceasta - DE INCERCAT

In tur a fost 0-0, astfel ca Mourinho si elevii sai nu au decat varianta victoriei marti seara pe propria arena contra Sevillei. Moralul este sus dupa succesul contra marii rivale Liverpool, 2-1 in campionat. Sevilla oscileaza destul de mult si ii va fi greu sa tina ritmul pe Old Trafford. Iata ce trebuie sa faci pentru a primi COTA 6.00 pentru victoria lui Man United:

 1. Deschide cont la Betfair de pe acest link si foloseste codul promotional ZFBNBN la inregistrare.
 2. Pariaza 50 RON pe ”Victorie Manchester United” la cota afisata in oferta. Daca ai folosit linkul promotional (pasul 1) la inregistrare, vei primi castigurile calculate la cota 6.00.

Daca pariul este verde vei primi un freebet de 300 RON pe care trebui sa il pariezi o singura data pe cota minima 1.20.

[button width=”full” color=”orange” link=”/betfaircotamarita1″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank”]COTA 6.00 – Pariaza acum[/button]

COTA 13.00 marita pentru calificarea lui Bayern in fata lui Besiktas (BETFAIR)

COTA 6 si COTA 13 din Champions League saptamana aceasta - DE INCERCAT

Miercuri seara Betfair vine cu un valuebet si mai atractiv, insa limita de miza este fixata la 5 RON pentru cota marita. Bayern Munchen a castigat cu 5-0 meciul tur si este ca si calificata. Jucatorii noi primesc COTA 13.00 marita pentru calificarea nemtilor in loc de 1.001 cat este in oferta. Iata ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de aceasta cota.

 1. Deschide cont la Betfair de pe acest link si foloseste codul promotional ZFBNBO la inregistrare.
 2. Pariaza 5 RON pe ”Calificare Bayern Munchen” la cota afisata in oferta. Daca ai folosit linkul promotional (pasul 1) la inregistrare, vei primi castigurile calculate la cota 13.00.

Daca pariul este verde vei primi un freebet de 65 RON pe care trebui sa il pariezi o data pe cota minima 1.20.

[button width=”full” color=”orange” link=”/betfaircotamarita2″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank”]COTA 13 – Pariaza acum[/button]

250 RON sa pariezi ce vrei in Champions League (UNIBET)

De asemenea, poate aveti alte preferinte. Aici intervine Unibet, liderul de piata al pariurilor online la noi in tara. Agentia ofera jucatorilor noi un pariu fara risc de pana la 250 RON sa incerce orice pronostic vor la meciurile din Liga Campionilor. Daca ati castigat pariul NU trebuie sa rulati banii. Iata cum beneficiati de acest pariu fara risc:

 1. Deschide cont la Unibet de pe acest link.
 2. Plaseaza ce pariu sau bilet doresti pe Champions League.
 3. Vor exista urmatoarele doua situatii apoi:
  – pariul este castigator si te bucuri de castig, fara sa trebuiasca sa indeplinesti vreun rulaj.
  – pariul este pierdut si primesti banii inapoi (maxim 250 RON se returneaza).
[button width=”full” color=”green” link=”/unibet” size=”bigger” align=”center” target=”_blank”]250 RON sa pariezi ce vrei[/button]

 

COTA 6 si COTA 13 din Champions League saptamana aceasta - DE INCERCAT COTA 6 si COTA 13 din Champions League saptamana aceasta - DE INCERCAT COTA 6 si COTA 13 din Champions League saptamana aceasta - DE INCERCAT COTA 6 si COTA 13 din Champions League saptamana aceasta - DE INCERCAT COTA 6 si COTA 13 din Champions League saptamana aceasta - DE INCERCAT COTA 6 si COTA 13 din Champions League saptamana aceasta - DE INCERCAT COTA 6 si COTA 13 din Champions League saptamana aceasta - DE INCERCAT