Cota zilei din fotbal – 01.01.2019

Intram in noul an asa cum v-am obisnuit, cu o noua cota de la casa de pariuri Betfair, acolo unde ne vom baza pe un meci ce vine din etapa cu numarul 26 a campionatului din Anglia, Championship, selectand partide dintre Nottingham si Leeds, meci ce va incepe la ora 17:00 si o are ca favorita la victorie pe formatia oaspete.

Nottingham vine dupa o infrangere la limita suferita in ultima partida disputata, in campionat, in fata celor de la Millwall, intr-un meci disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 1-1. Nottingham a avut parte de meciul spectaculoase in acest sezon, in urma cu doua partide remizand cu cei de la Norwich, in deplasare, scor 3-3, iar in urma cu 6 partide cu cei de la Aston Villa, in deplasare, scor 5-5.

Leeds vine dupa o infrangere usor surprinzatoare in ultima partida disputata, in fata celor de la Hull, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 0-2. Leeds a acumulat 7 victorii consecutive in ultimele 9 partide disputate, reusind sa le invinga pe Blackburn, Aston Villa, Bolton, QPR, Sheffield Utd, Reading si Bristol City. In ultimele 10 partide disputate, echipa a mai fost invinsa de WBA, in deplasare, scor 4-1.

Pronostic: X2 @ 1.45

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]