Cota zilei din fotbal – 02.01.2019

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei din fotbal de la casa de pariuri Betfair, acolo unde ne vom baza pe un meci ce vine din etapa cu numarul 15 a campionatului din Portugalia, Primeira Liga, selectand partida dintre Portimonense si Benfica, meci ce va incepe la ora 22:15 si o are ca favorita la victorie pe formatia oaspete.

Portimonense vine dupa doua victorii consecutive obtinute in ultimele doua partide disputate, una in fata celor de la Feirense, intr-un meci disputat in campionat, in deplasare, si incheiat cu scorul de 0-1, si una in fata celor de la Setubal, tot in campionat, pe teren propriu, scor 3-1. Ultima infrangere a echipei a venit in fata celor de la FC Porto, liderul campionatului, intr-un meci disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 4-1.

Benfica vine dupa un egal scos in ultima partida disputata, in Cupa Portugaliei, in fata celor de la Aves, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 1-1. Ultima partida de campionat i-a adus echipei o super victorie, in fata rivalei Braga, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 6-2. Benfica a primit gol in ultimele doua partide disputate.

Pronostic: 2 @ 1.50

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]