Cota zilei din fotbal – 02.11.2018

Ne asteapta o zi destul de interesanta astazi la pariuri, cu meciuri ce se vor disputa din campionatele tari ale Europei, alegand pentru cota zilei din fotbal de astazi o partida ce vine din etapa cu numarul 14 a campionatului din Belgia, acolo unde Oostende va primi vizita celor de la Charleroi, intr-un meci ce va incepe la ora 21:30 si nu are o favorita certa la castigarea partidei.

Oostende vine dupa doua infrangeri cu scorul de 4-0 in ultimele 3 partide disputate, fiind invinsa in deplasare de cei de la Club Brugge si pe teren propriu de cei de la Gent. Ultimul rezultat pozitiv scos de echipa a fost o remiza cu cei de la Lokeren, intr-un meci disputat in urma cu doua etape, in deplasare, scor 0-0. Ultima victorie a echipei a venit in fata celor de la Hoogstraten, in cupa Belgiei, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 1-3.

Charleroi vine dupa o victorie in ultima partida disputata, in fata celor de la St. Truiden, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 1-0. Ultima infrangere a echipei a venit in urma cu doua partide, intr-un meci de campionat, disputat in deplasare, in fata celor de la Gent, meciul fiind incheiat cu scorul de 2-1. Echipa a acumulat 3 victorii si doua infrangeri in ultimele 5 partide disputate, toate in campionat.

Pronostic: GG @ 1.77

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]