Cota zilei din fotbal – 02.12.2018

Continuam si ziua cu numarul doi din luna Decembrie cu cota zilei din fotbal de la casa de pariuri Betfair, acolo unde ne vom baza pe o partida ce vine din etapa cu numarul 14 a campionatului din Premier League, alegand meciul dintre Liverpool si Everton, meci ce va incepe la ora 18:15 si o are ca favorita la victorie pe formatia gazda.

Liverpool vine dupa o infrangere in ultima partida disputata, in etapa cu numarul 5 a grupelor UEFA Champions League, in fata celor de la PSG, meciul fiind disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 2-1. Echipa a obtinut doua victorii consecutive in ultimele 3 partide disputate, ambele in campionat, una in fata celor de la Watford, in deplasare, scor 0-3, si una in fata celor de la Fulham, pe teren propriu, scor 2-0.

Everton vine dupa o victorie la limita obtinuta in ultima partida disputata, in fata unei nou-promovate, Cardiff, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 1-0. Echipa a scos o remiza importanta in urma cu doua partide, in fata celor de la Chelsea, meciul fiind disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 0-0. Echipa a acumulat 3 victorii, o remiza si o infrangere in ultimele 5 partide disputate.

Pronostic: 1 @ 1.43

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]