Cota zilei din fotbal – 03.01.2019

Pentru cota zilei de astazi de la casa de pariuri Betfair ne vom baza pe un meci ce vine din etapa cu numarul 15 a campionatului din Portugalia, selectand intalnirea dintre Sporting Lisabona si Belenenses, meci ce va incepe la ora 20:00 si o are ca favorita la victorie pe formatia gazda.

Sporting Lisabona vine dupa o victorie frumoasa obtinuta in ultima partida disputata, in Cupa Portugaliei, in fata celor de la Feirense, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 1-4. Echipa a fost invinsa in ultima partida disputata in campionat, in fata celor de la Guimaraes, meciul fiind disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 1-0. Sporting a acumulat 4 victorii si o infrangere in ultimele 5 partide disputate, una dintre ele in grupele UEFA Europa League, in fata celor de la Vorskla, pe teren propriu, scor 3-0.

Belenenses vine dupa o infrangere in ultima partida disputata, in cupa, in fata celor de la FC Porto, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 1-2. Ultimul meci de campionat disputat de echipa i-a adus o victorie categorica, in fata celor de la Aves, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 5-2. Belenenses a acumulat 3 victorii, o remiza si o infrangere in ultimele 5 partide disputate.

Pronostic: Peste 2,5 goluri @ 1.61

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]