Cota zilei din fotbal – 03.11.2018

Pentru cota zilei din fotbal de astazi de la casa de pariuri Betfair, am selectat o partida ce vine din etapa cu numarul 11 a campionatului din Italia, Serie A, acolo unde vom avea parte de un derby destul de interesant in aceasta etapa, cei de la Fiorentina primind vizita celor de la AS Roma, intr-un meci ce va incepe la ora 19:00 si se va disputa pe Stadio Artemio Franchi.

Fiorentina vine dupa doua remize consecutive in ultimele doua partide disputate, ambele in campionat, una in fata celor de la Torino, intr-un meci disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 1-1, si una in fata celor de la Cagliari, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 1-1. Echipa a obtinut ultima victorie in urma cu 4 partide, in fata celor de la Atalanta, intr-un meci de campionat, disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 2-0.

AS Roma vine dupa o remiza in ultima partida disputata, in fata celor de la Napoli, intr-un alt derby, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 1-1. Ultima victorie a echipei a venit in urma cu doua partide, in ultima partida disputata in grupele UEFA Champions League, in fata celor de la TSKA Moscova, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 3-0. Echipa a acumulat 3 victorii, o remiza si o infrangere in ultimele 5 partide disputate.

Pronostic: Peste 2,5 goluri @ 1.73

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]