Cota zilei din fotbal – 05.01.2019

Pentru cota zilei din fotbal de astazi de la casa de pariuri Betfair ne vom baza pe un meci ce vine din etapa cu numarul 21 a campionatului din Tara Galilor, selectand intalnirea dintre Cardiff Metropolitan si Bala Town, meci ce va incepe la ora 16:30 si nu are o favorita certa la victorie, de aceea vom miza pe goluri in aceasta intalnire.

Cardiff Metropolitan vine dupa o victorie frumoasa obtinuta in ultima partida disputata, in campionat, in fata celor de la Barry, meciul fiind disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 3-0. Echipa a suferit doua infrangeri in ultimele 3 partide disputate, fiind invinsa de Barry, in deplasare, scor 2-1, si de Connah’s, tot in deplasare, scor 6-1. Echipa a pierdut ultima intalnire directa, scor 3-0, in deplasare.

Bala Town vine dupa o infrangere urata suferita in ultima partida disputata, tot in campionat, in fata celor de la Connah’s, meciul fiind disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 4-1. Echipa se poate lauda cu o victorie frumoasa obtinuta in urma cu 3 etape, in fata celor de la Llanelli, in deplasare, scor 1-7. Bala Town a acumulat 3 victorii, o remiza si o infrangere in ultimele 5 partide disputate.

Pronostic: Peste 2,5 goluri @ 1.55

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]