Cota zilei din fotbal – 05.11.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei din fotbal de la casa de pariuri Betfair, chiar daca oferta este ceva mai slaba fata de zilele trecute. Am ales pentru cota zilei de astazi o partida ce vine din etapa cu numarul 12 a campionatului secund din Olanda, acolo unde Jong PSV va primi vizita celor de la Den Bosch, intr-un meci ce va incepe la ora 21:00.

Jong PSV vine dupa o infrangere in ultima partida disputata, la un turneu din Anglia, echipa fiind invinsa in deplasare de cei de la Derby U23, scor 3-1. Echipa vine dupa doua remize consecutive in ultimele doua partide disputate in campionat, ambele cu scorul de 2-2, una in fata celor de la Dordrecht, pe teren propriu, si una in fata celor de la Maastricht, in deplasare. Ultima victorie a echipei a venit in fata celor de la Jong Ajax, pe teren propriu, scor 2-1.

Den Bosch vine dupa 5 victorii consecutive in ultimele 5 partide disputate in campionat, reusind sa se impuna in fata celor de la Eindhoven, scor 3-1, Dordrecht, scor 0-1, si Jong AZ, scor 3-1, pe teren propriu, si in fata celor de la FC Oss, scor 0-1, si Maastricht, scor 0-3, in deplasare. Den Bosch a pierdut ultima partida directa dintre cele doua formatii, fiind invinsa in deplasare cu scorul de 2-1.

Pronostic: GG @ 1.55

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]