Cota zilei din fotbal – 05.12.2018

Pentru cota zilei de astazi de la casa de pariuri Betfair ne vom baza pe un nou meci interesant, alegand partida dintre Wolves si Chelsea, meci ce vine din etapa cu numarul 15 a campionatului din Anglia, Premier League, si va incepe la ora 21:45, avand-o ca favorita la victorie pe formatia oaspete.

Gazdele vin dupa doua infrangeri consecutive in ultimele doua partide disputate, una dintre ele in deplasare, in fata celor de la Cardiff, in campionat, scor 2-1, si una pe teren propriu, in fata celor de la Huddersfield, tot in campionat, scor 0-2. Ultimul rezultat pozitiv scos de echipa a venit in urma cu 3 partide, in fata celor de la Arsenal, atunci cand au scos o remiza surprizantoare in delpasare, scor 1-1.

Chelsea vine dupa doua victorii consecutive in ultimele doua partide disputate, una dintre ele in campionat, in fata celor de la Fulham, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 2-0, si una in grupele UEFA Europa League, in fata celor de la PAOK, partida fiind disputata tot pe teren propriu si incheiata cu scorul de 4-0. Ultima infrangere a echipei a venit in fata celor de la Tottenham, in deplasare, scor 3-1.

Pronostic: 2 @ 1.80

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]