Cota zilei din fotbal – 06.01.2019

Continuam si ziua de Duminica cu cota zilei din fotbal de la casa de pariuri Betfair, acolo unde ne vom baza pe o partida ce vine din etapa cu numarul 18 a campionatului din Spania, LaLiga, selectand intalnirea dintre Getafe si Barcelona, meci ce va incepe la ora 21:45 si o are ca favorita la victorie pe formatia oaspete.

Getafe vine dupa o remiza in ultima partida disputata, in campionat, in fata celor de la Girona, meciul fiind disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 1-1. Echipa a castigat la limita ultima partida disputata pe teren propriu, tot in campionat, in fata celor de la Real Sociedad, scor 1-0. Echipa este neinvinsa in ultimele 6 partide disputate, ultima infrangere venind in fata celor de la Valencia, pe teren propriu, scor 0-1.

Barcelona vine dupa doua victorii lejere obtinute in ultimele doua partide disputate, ambele in campionat, una in fata celor de la Celta Vigo, meciul fiind disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 2-0, si una in fata celor de la Levante, meciul fiind disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 0-5. Echipa pleaca cu prima sansa la victorie astazi, un pas gresit punand-o in dificultate.

Pronostic: 2 @ 1.45

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]