Cota zilei din fotbal – 06.12.2018

Pentru cota zilei de astazi de la casa de pariuri Betfair ne vom baza pe un meci ce vine din saisprezecimile de finala ale cupei Spaniei, alegand meciul dintre Real Madrid si Melilla, disputandu-se returul mansei, in tur Realul impunandu-se cu scorul de 4-0, meci ce va incepe la ora 17:15 si o are ca favorita la victorie pe formatia gazda.

Real Madrid vine dupa doua victorii consecutive in ultimele doua partide disputate, una in campionat, in fata celor de la Valencia, pe teren propriu, scor 2-0, si una in UEFA Champions League, in fata celor de la AS Roma, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 0-2. Ultima infrangere a echipei a venit in ultima deplasare din campionat, in fata celor de la Eibar, in deplasare, scor 3-0.

Melilla vine dupa 5 victorii consecutive in ultimele 5 partide disputate, toate in campionat, echipa primind un singur gol. A reusit sa le invinga pe: Sanluqueno, Sevilla B, Huelva, Malaga B, Almeria B. Ultima infrangere a echipei a venit in fata celor de la Real Madrid, in mansa tur, scor 4-0.

Pronostic: NGG @ 1.65

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]