Cota zilei din fotbal – 07.01.2019

Cota zilei de astazi vine din Cupa Angliei, acolo unde am selectat ultima intalnire din etapa aceasta a cupei, cea dintre Wolves si Liverpool, meci ce va incepe la ora 21:45 si o are usor favorita la victorie pe formatia oaspete, chiar daca oamenii lui Kloop se bazeaza pe castigarea campionatului in acest sezon.

Wolves vine dupa o infrangere in ultima partida disputata, in campionat, in fata celor de la Crystal Palace, meciul fiind disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 0-2. Echipa a obtinut o victorie frumoasa in fata celor de la Tottenham, intr-un meci disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 1-3. Echipa a acumulat doua victorii, o remiza si doua infrangeri in ultimele 5 partide disputate.

Liverpool vine dupa o infrangere la limita suferita in ultima partida disputata, in campionat, in fata contracandidatei la titlu, Manchester City, meciul fiind disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 2-1, gratie golului marcat de Sane, spre finalul meciului. Echipa a facut spectacol in ultimele doua partide disputate pe teren propriu, reusind sa se impuna cu 5-1 in fata celor de la Arsenal si cu 4-0 in fata celor de la Newcastle.

Pronostic: DNB2 @ 1.40

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]