Cota zilei din fotbal – 07.11.2018

Pentru cota zilei din fotbal de astazi am selectat o partida ce vine din etapa cu numarul 4 a grupelor din UEFA Champions League, alegand meciul dintre Juventus si Manchester United, partida ce va incepe la ora 22:00 si o are ca favorita la victorie pe formatia gazda.

Juventus vine dupa 3 victorii consecutive in ultimele 3 partide disputate, una in fata celor de la Cagliari, intr-un meci de campionat, disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 3-1, una in fata celor de la Empoli, tot in campionat, in deplasare, scor 1-2, si una in partida tur cu cei de la Manchester United, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 0-1. Echipa a acumulat 4 victorii si o remiza in ultimele 5 partide disputate si pleaca cu prima sansa la victorie astazi.

Manchester United vine dupa doua victorii consecutive in ultimele doua partide disputate, una in fata celor de la Bournemouth, intr-un meci de campionat disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 1-2, si una in fata celor de la Everton, tot in campionat, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 2-1. Ultima infrangere a echipei a venit in fata celor de la Juventus. United a acumulat 3 victorii, o remiza si o infrangere in ultimele 5 partide disputate.

Pronostic: 1 @ 1.60

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]