Cota zilei din fotbal – 07.12.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei din fotbal de la casa de pariuri Betfair, acolo unde ne vom baza pe o partida ce vine din etapa cu numarul 15 a campionatului din Serie A, alegand meciul dintre Juventus si Inter, partida ce va incepe la ora 21:30 si o are ca favorita la victorie pe formatia oaspete.

Juventus vine dupa 4 victorii consecutive in ultimele 4 partide disputate, reusind sa se impuna in fata celor de la Valencia, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 1-0, in UEFA Champions League, si in fata celor de la Fiorentina, scor 0-3, Spal, scor 2-0, si AC Milan, scor 0-2, in campionat. Ultima infrangere a echipei a venit in fata celor de la United, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 1-2, dupa un gol haios, primit pe final.

Inter vine dupa o remiza in ultima partida disputata, in Serie A, in derby-ul cu cei de la AS Roma, intr-un meci disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 2-2. Ultima infrangere a echipei a venit in fata celor de la Tottenham, intr-un meci de UEFA Champions League, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 1-0. Echipa a obtinut ultima victorie in urma cu 3 partide, pe teren propriu, in fata celor de la Frosinone, scor 3-0.

Pronostic: 1 @ 1.60

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]