Cota zilei din fotbal – 08.01.2019

Pentru cota zilei de astazi de la casa de pariuri Betfair am selectat un meci ce vine din optimile de finala ale Cupei Greciei, selectand intalnirea dintre Panachaiki si PAOK, meci ce va incepe la ora 17:00 si o are, evident, ca favorita la victorie pe formatia oaspete, ce este net inferioara.

Panachaiki vine dupa o victorie la limita obtinuta in ultima partida disputata, in campionat, in fata celor de la AO Trikala, meciul fiind disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 2-1. Ultima infrangere a echipei a venit tot intr-o partida de campionat, disputata in fata celor de la Egotelis, intr-un meci disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 2-1. Echipa a acumulat doua victorii, doua remize si o infrangere in ultimele 5 partide disputate.

PAOK are un sezon foarte bun in campionat, ocupand prima pozitie si fiind echipa cu prima sansa la castigarea titlului, un lucru foarte bun pentru antrenorul roman, Razvan Lucescu. Echipa vine dupa o victorie categorica in Cupa, in fata celor de la Aittitos, meciul fiind disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 0-6. Echipa a inregistrat o singura infrangere in ultimele 5 partide disputate, in Europa League, in fata celor de la BATE, pe teren propriu, scor 1-3.

Pronostic: 2/2 @ 1.67

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]