Cota zilei din fotbal – 08.11.2018

Pentru cota zilei din fotbal de astazi de la casa de pariuri Betfair am selectat o partida ce vine din etapa cu numarul 4 a grupelor din UEFA Europa League, alegand partida dintre BATE si Chelsea, meci ce va incepe la ora 19:55 si o are ca favorita la victorie pe formatia oaspete, care a reusit sa se impuna in partida tur.

BATE vine dupa 3 victorii consecutive, toate in campionat, una in fata celor de la Neman, pe teren propriu, scor 1-0, una in fata celor de la Brest, in deplasare, scor 1-3, si una in fata celor de la Gomel, in deplasare, scor 0-1. Ultima infrangere a echipei a venit in fata celor de la Chelsea, in partida tur, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 3-1. Echipa a acumulat 4 victorii si o infrangere in ultimele 5 partide disputate si pleaca astazi cu a doua sansa la victorie.

Chelsea vine dupa 4 victorii conscutive in toate competitiile, reusind sa se impuna in Premier League in fata celor de la Crystal Palace, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 3-1, si in fata celor de la Burnley, in deplasare, scor 0-4, in Cupa Angliei, in fata celor de la Derby, pe teren propriu, scor 3-2, si in UEFA Europa League, in fata celor de la BATE, pe teren propriu, scor 3-1. Ultima infrangere a echipei a venit in urma cu 22 de partide, in fata celor de la Manchester City.

Pronostic: 2 @ 1.40

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]