Cota zilei din fotbal – 08.12.2018

Pentru cota zilei din fotbal de la casa de pariuri Betfair de astazi ne vom baza pe un meci ce vine din etapa cu numarul 16 a campionatului din Premier League, selectand partida dintre Chelsea si Manchester City, meci ce va incepe la ora 19:30 si o are ca favorita la victorie pe formatia oaspete.

Chelsea vine dupa o infrangere surprinzatoare in ultima partida disputata, in fata celor de la Wolves, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 2-1. Ultima victorie a echipei a venit intr-un meci de campionat, pe teren propriu, in urma cu doua partide, in fata celor de la Fulham, scor 2-0. Echipa a acumulat doua victorii, o remiza si doua infrangeri in ultimele 5 partide disputate.

Manchester City vine dupa doua victorii consecutive in ultimele doua partide disputate, ambele in Premier League, una in fata celor de la Watford, intr-un meci disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 1-2, si una in fata celor de la Bournemouth, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 3-1. Ultimul pas gresit facut de echipa a venit in fata celor de la Lyon, in UEFA Champions League, scor 2-2.

Pronostic: GG @ 1.60

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]