Cota zilei din fotbal – 09.01.2019

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei din fotbal de la casa de pariuri Betfair, acolo unde ne vom baza pe o partida ce vine din optimile de finala ale Cupei Spaniei, selectand intalnirea dintre Real Madrid si Leganes, meci ce va incepe la ora 22:30 si o are ca favorita la victorie pe formatia gazda.

Real Madrid vine dupa o infrangere rusinoasa suferita in ultima partida disputata, in campionat, in fata celor de la Real Sociedad, meciul fiind disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 0-2, Madridul incheind partida si cu un om in minus. Ultima victorie a echipei a venit la Campionatul Mondial al Cluburilor, in fata celor de la Al-Ain, meciul fiind disputat in 22.12 si incheiat cu scorul de 4-1.

Leganes vine dupa o infrangere la limita suferita in ultima partida disputata, in campionat, in fata celor de la Espanyol, meciul fiind disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 1-0. Echipa a acumulat 3 remize consecutive in ultimele 4 partide disputate, una cu cei de la Sevilla, pe teren propriu, scor 0-0, una cu cei de la Celta Vigo, in deplasare, scor 0-0, si una cu cei de la Getafe, pe teren propriu, scor 1-1. Ultima victorie a echipei a venit in urma cu 5 partide, in fata celor de la Vallecano, in deplasare, scor 0-1.

Pronostic: GG @ 2.00

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]