Cota zilei din fotbal – 09.11.2018

Ziua de vineri ne aduce fata in fata cu cateva partide interesante din campionatele mari ale Europei, selectand pentru cota zilei de astazi un meci ce vine din etapa cu numarul 11 a campionatului din Germania, acolo unde cei de la Hannover vor primi vizita celor de la Wolfsburg, intr-un meci ce va incepe la ora 21:30 si o are usor favorita la victorie pe formatia oaspete.

Hannover vine dupa 3 infrangeri consecutive in ultimele 3 partide disputate, echipa fiind invinsa de cei de la Schalke, in deplasare, scor 3-1, de cei de la Wolfsburg, pe teren propriu, intr-un meci de cupa, scor 0-2, si de cei de la Augsburg, tot pe teren propriu, intr-un meci de campionat, partida fiind incheiata cu scorul de 1-2. Ultima victorie a echipei a venit in urma cu 5 partide, in fata celor de la Stuttgart, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 3-1, intr-un meci in care echipa a stralucit.

Wolfsburg vine dupa o infrangere la limita obtinuta in ultima partida disputata, in fata celor de la Dortmund, partida fiind disputata pe teren propriu, in campionat, si incheiata cu scorul de 0-1. Ultima victorie a echipei a venit in fata celor de la Hannover, intr-un meci disputat in deplasare, in cupa, echipa impunandu-se cu scorul de 0-2. Wolfsburg a acumulat doua victorii, o remiza si doua infrangeri in ultimele 5 partide disputate.

Pronostic: GG @ 1.75

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]